• Watch Live
  • FOOTBALL
    • Α’ Κατηγορία
    • Β’ Κατηγορία
    • Γ’ Κατηγορία
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΣΑΛΑΣ
  • BASKET
    • Εθνικές
    • Α’ Ανδρών
    • Β’ Ανδρών
    • Γυναικών
    • Ελλάδα
    • Ευρώπη
    • NBA
  • OTHER SPORTS
    • VOLLEY
    • HANDBALL
    • RUGBY
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΤΕΝΙΣ
    • ΠΥΓΜΑΧΙΑ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • BADMINTON
    • JIU JITSU NO-GI
    • MIXED MARTIAL ARTS
    • ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ
    • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • TOURNAMENTS
    • MONTENEGRO 2019
    • FIBA U18 WOMEN’S EUROPEAN CHAMPIONSHIP
    • MUNDIAL 2018
    • FIBA Women’s European Championship for Small Countries 2018
    • CYPRUS WOMEN’S CUP 2018
    • FIBA U18
    • ΖΙΒΑΝΑΡΕΙΟ 2017
    • APHRODITE GAMES 2017
    • NICOSIA FUTSAL CUP 2017
    • UEFA FUTSAL CUP 2017
    • ΠΡΩΤΑΡΑΣ ΟΠΑΠ 3×3
    • ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΠΑΠ 3×3
    • SAN MARINO 2017
Alfa Sports TV
  • Watch Live
  • FOOTBALL
    • Α’ Κατηγορία
    • Β’ Κατηγορία
    • Γ’ Κατηγορία
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΣΑΛΑΣ
  • BASKET
    • Εθνικές
    • Α’ Ανδρών
    • Β’ Ανδρών
    • Γυναικών
    • Ελλάδα
    • Ευρώπη
    • NBA
  • OTHER SPORTS
    • VOLLEY
    • HANDBALL
    • RUGBY
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΤΕΝΙΣ
    • ΠΥΓΜΑΧΙΑ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • BADMINTON
    • JIU JITSU NO-GI
    • MIXED MARTIAL ARTS
    • ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ
    • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • TOURNAMENTS
    • MONTENEGRO 2019
    • FIBA U18 WOMEN’S EUROPEAN CHAMPIONSHIP
    • MUNDIAL 2018
    • FIBA Women’s European Championship for Small Countries 2018
    • CYPRUS WOMEN’S CUP 2018
    • FIBA U18
    • ΖΙΒΑΝΑΡΕΙΟ 2017
    • APHRODITE GAMES 2017
    • NICOSIA FUTSAL CUP 2017
    • UEFA FUTSAL CUP 2017
    • ΠΡΩΤΑΡΑΣ ΟΠΑΠ 3×3
    • ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΠΑΠ 3×3
    • SAN MARINO 2017
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ROAD TO RUSSIA
    • Pick N Roll
    • GAME ON
    • PASP Extra Time
    • Καρφιά & Μπλοκ
    • ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ
    • FUTSAL UNLIMITED
    • ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
  • Facebook

  • Twitter

  • Instagram

  • YouTube

  • RSS

FEATURED

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο «Ολυμπιακό» Κολυμβητήριο Λεμεσού!

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο «Ολυμπιακό» Κολυμβητήριο Λεμεσού!
parth
January 19, 2022

Για τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού διαμαρτύρονται άνθρωποι των Ναυτικών Ομίλων και γονείς των παιδιών που προπονούνται καθημερινά. Με την πτώση του υδραργύρου μετρούν τις αντοχές τους και την ίδια ώρα δαχτυλοδείχνουν τη στάση λειτουργών του ΚΟΑ.

Μετά την εγκύκλιο με τα επιδημιολογικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας, που μεταξύ άλλων απαγορεύει τη χρήση των αποδυτηρίων στα κολυμβητήρια, βλέπουν καθημερινά τα παιδιά τους να προπονούνται αντιμέτωπα με το δριμύ κρύο (ειδικά αυτή την περίοδο), τη βροχή και τον άνεμο, διερωτούμενοι γιατί ο ΚΟΑ, ο οποίος έχει την ευθύνη διαχείρισης των εγκαταστάσεων, αδιαφορεί εδώ και μήνες, και παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες τους, να λάβει κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας της υγείας αλλά και της αξιοπρέπειας των αθλητών, όπως έχει γίνει σε άλλα υπαίθρια αθλήματα, αλλά και σε άλλα κολυμβητήρια της Κύπρου.

Τα μεγάλα προβλήματα, τονίζει στο philenews ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας Φλωρέντζος Καραγιαννάς, δεν παρατηρούνται κατά την ώρα της προπόνησης, αλλά πριν και μετά, όταν για να αλλάξουν ρούχα οι αθλητές, πρέπει να ανεβούν στις κερκίδες (φωτογραφία), απροστάτευτοι από το κρύο, τη βροχή και τους ανέμους, και μάλιστα σε κοινή θέα. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννά, έχουν τονίσει το πρόβλημα επανειλημμένα στον ΚΟΑ, ζητώντας να στηθούν κάποια παραβάν, με την τήρηση πάντα κάποιων αποστάσεων όπως έχει γίνει σε άλλα κολυμβητήρια και σε γήπεδα υπαίθριων αθλημάτων (για παράδειγμα το ποδόσφαιρο), αλλά το μόνο που εισπράττουν είναι αδράνεια και αδιαφορία.

Cache 728x3000 Analog Medium 1380476 104059 1912022

Σε αυτές τις κερκίδες αλλάζουν τα ρούχα τους οι αθλητές όλων των ηλικιών, αντιμέτωποι με το δριμύ κρύο (ειδικά αυτή την περίοδο), τη βροχή και τον άνεμο, και σε δημόσια θέα. Ζητούν από τον ΚΟΑ να στηθούν παραβάν.

«Προσπαθούμε να σωθούμε από κορωνοϊό, και στο τέλος θα πάθουν πνευμονία»

«Η εικόνα είναι ανεπίτρεπτη ειδικά αυτή την εποχή, που η θερμοκρασία τα βράδια των προπονήσεων είναι τρεις και τέσσερις βαθμοί. Προσπαθούμε να σωθούμε από τον κορωνοϊό, και στο τέλος τα παιδιά μας θα πάθουν πνευμονία», δήλωσε ο Ροβέρτος Λυκούργου, γονιός αθλήτριας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας. «Είμαστε γονείς, στηρίζουμε την κολύμβηση σε εθελοντική βάση, και με αυτή την αντιμετώπιση που βλέπουμε από τον ΚΟΑ, διερωτόμαστε με πόνο ποια μηνύματα θέλει να στείλει στους νέους αθλητές αυτού του τόπου…», συμπλήρωσε ο Φλωρέντζος Καραγιαννάς.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τα παιδιά, το πρόβλημα ταλανίζει και μεγάλους σε ηλικία αθλητές, που κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά και συμμετέχοντες σε διάφορα προγράμματα, όπως αυτά του ΑΓΟ.

Cache 728x3000 Analog Medium 1380478 149081 1912022

Διαμαρτύρονται άνθρωποι των Ναυτικών Ομίλων της Λεμεσού και γονείς των παιδιών που προπονούνται καθημερινά. Απο αριστερά Φλωρέντζος Καραγιαννάς (πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας), Παντελής Χαραλάμπους (γονιός και πρωταθλητής κολύμβησης) και Ροβέρτος Λυκούργου (γονιός στο ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας).

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ πόσο άβολα ένιωσε εκείνο το παιδί»

Ένας άλλος γονιός αθλητών, ο Παντελής Χαραλάμπους, αλλά και ο ίδιος πρωταθλητής κολύμβησης στο παρελθόν, έχει να περιγράψει με τα χειρότερα λόγια τις συνθήκες του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λεμεσού, οι οποίες, όπως τονίζει, δεν συγκρίνονται με κολυμβητήρια που επισκέφτηκε στο εξωτερικό, κυρίως αυτά στην Ελλάδα. «Και είναι κρίμα και ντροπή, γιατί στην Κύπρο, από τους κολυμβητές μέχρι τις ηλικίες 15-16 χρονών, πολλές φορές βγαίνουν ταλέντα υψηλότερου επιπέδου απ’ ό,τι στην Ελλάδα», συμπληρώνει ο Φλωρέντζος Καραγιαννάς.

Για την απόφαση να αλλάζουν ρούχα οι αθλητές στις κερκίδες, αντί να στηθούν τα παραβάν, ο Παντελής Χαραλάμπους έχει να διηγηθεί ένα περιστατικό για προβληματισμό: «Μια έφηβη κοπέλα προσπαθούσε να ντυθεί στον αέρα. Και της πήρε το μπουρνούζι ο αέρας. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πόσο άβολα ένιωσε εκείνο το παιδί. Κι εδώ μιλάμε για έφηβους. Αυτό μόνο…».

Cache 728x3000 Analog Medium 1380477 145995 1912022
 

Ανάγκη για νέο κολυμβητήριο

Την ίδια ώρα το υφιστάμενο κολυμβητήριο στη περιοχή της Γερμασόγειας δεν είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες και των τεσσάρων Ομίλων, με αποτέλεσμα να στερεί από παιδιά την ευκαιρία εγγραφής τους στο άθλημα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Η απόφαση για τη δημιουργία νέου κολυμβητηρίου έχει κολλήσει δυστυχώς σε επίπεδο συζήτησης, δήλωσε ο Φλωρέντζος Καραγιαννάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δημιουργία Κολυμβητηρίου – ολυμπιακών αυτή τη φορά προδιαγραφών – έχει προτείνει πριν από έναν περίπου χρόνο προς τον ΚΟΑ ο Δήμος Λεμεσού, προσφέροντας για τον σκοπό αυτό δύο μεγάλα δημοτικά τεμάχια τα οποία έχει πρόσφατα κληροδοτήσει στην πόλη η ευεργέτιδα Νίκη Φυτίδου. Σύμφωνα με την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο θα μπορούσε να ανεγερθεί ακριβώς πίσω από το Φυτίδιο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ και θα μπορούσε να προσελκύσει εκατοντάδες παιδιά που ασχολούνται με τον υγρό στίβο, ενώ θα μπορούσε να στηρίξει τους τέσσερις Ναυτικούς Ομίλους που φιλοξενούνται στη μείζονα Λεμεσό, τους Ναυτικούς Ομίλους Λεμεσού, Μέσα Γειτονίας, Αμμοχώστου και Κερύνειας, αλλά και να αποτελέσει πόλη έλξης για προσέλκυση ξένων ομάδων και ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού.

Πηγή: goal.com.cy

Related Items2022FeaturedΚΟΛΥΜΒΗΣΗΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
FEATURED
January 19, 2022
parth

Related Items2022FeaturedΚΟΛΥΜΒΗΣΗΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

More in FEATURED

Στιγμιότυπα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Handball – Παρνασσός Στροβόλου vs Sabbianco Ανόρθωσης 18/03/2023

topnewsMarch 18, 2023
Read More

Aνάρτηση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για τον αδικοχαμένο Ελλαδίτη Υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.

parthJanuary 31, 2023
Read More

Η Άρσεναλ αγοράζει Ζορζίνιο από την Τσέλσι!

parthJanuary 31, 2023
Read More

Super κλήρωση Κυπέλλου με super ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ v ΑΠΟΕΛ

parthJanuary 31, 2023
Read More

LIVE: ΑΕΖ v ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ– 15η αγωνιστική Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΄Β Κατηγορίας

parthDecember 28, 2022
Read More

Full Highlights- Boxing Day (27/12)

parthDecember 28, 2022
Read More

Full Highlights- Boxing Day (26/12)

parthDecember 27, 2022
Read More

World Cup Final | Argentina v France | 4-3(Penalty) | Full Highlights

parthDecember 18, 2022
Read More

World Cup Semi-Final | France v Marocco | Full Highlights

parthDecember 14, 2022
Read More
Scroll for more
Tap
  • Popular

  • Latest

  • Comments

  • ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Στροβόλου vs SABBIANCO Ανόρθωση στο απόλυτο ντέρμπι!
    HANDBALLMarch 16, 2023
  • Στιγμιότυπα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Handball – Παρνασσός Στροβόλου vs Sabbianco Ανόρθωσης 18/03/2023
    FEATUREDMarch 18, 2023
  • Στιγμιότυπα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Handball – Παρνασσός Στροβόλου vs Sabbianco Ανόρθωσης 18/03/2023
    FEATUREDMarch 18, 2023
  • ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Στροβόλου vs SABBIANCO Ανόρθωση στο απόλυτο ντέρμπι!
    HANDBALLMarch 16, 2023
  • Aνάρτηση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για τον αδικοχαμένο Ελλαδίτη Υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.
    FEATUREDJanuary 31, 2023
  • Η Άρσεναλ αγοράζει Ζορζίνιο από την Τσέλσι!
    FEATUREDJanuary 31, 2023
  • lakis gavriel says:

    go Greece!!

  • AlfaSportsTV Team says:

    Order status changed from On Hold to Completed.

  • AlfaSportsTV Team says:

    Order status changed from Processing to Completed.

  • AlfaSportsTV Team says:

    Order status changed from Processing to Completed.

Alfa Sports TV




Η Alfa Sports TV είναι η πρώτη διαδικτυακή αθλητική τηλεόραση της Κύπρου.

Προσφέρουμε ένα προϊόν προσαρμοσμένο στις ανάγκες προβολής των ομαδικών αθλημάτων – πέραν του ποδοσφαίρου Α κατηγορίας. Ο σεβασμός στις πραγματικές ανάγκες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του κοινού μας κυριαρχεί σε όλες τις δραστηριότητές μας. Το Alfa Sports TV είναι πλήρως προσαρμοσμένο με το διαδίκτυο και την ψηφιακή εποχή. Από την απόκτηση του υλικού, εκτός και εντός του σταθμού, μέχρι και την εκπομπή του, η επεξεργασία και η μετακίνηση των σημάτων γίνονται σε ψηφιακή μορφή High Definition (HD).

Contacts: info@alfasports.tv

Latest Post

  • Στιγμιότυπα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Handball – Παρνασσός Στροβόλου vs Sabbianco Ανόρθωσης 18/03/2023
    FEATUREDMarch 18, 2023
  • ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Στροβόλου vs SABBIANCO Ανόρθωση στο απόλυτο ντέρμπι!
    HANDBALLMarch 16, 2023
  • Aνάρτηση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για τον αδικοχαμένο Ελλαδίτη Υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.
    FEATUREDJanuary 31, 2023
  • Η Άρσεναλ αγοράζει Ζορζίνιο από την Τσέλσι!
    FEATUREDJanuary 31, 2023

Tag Widget

Featured HIGHLIGHTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ Video on Demand ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 2021 Basketball ΑΕΛ ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ KERAVNOS ΑΕΚ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Κυπρος football ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΕΝΠ Απολλων vod BASKET ALFA NEWS Ελλάδα CYPRUS LIVESTREAM Euro 2020 ΠΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 HANDBALL volleyball ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ APOEL AEK world cup 2022 ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΣ FUTSAL Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LIVE ΕΥΡΩΠΗ

Copyright © 2015-20 Alfasports TV | Production of UnitrustMedia | Contacts: info@alfasports.tv

Μπέιλ: Επέστρεψε σε αποστολή της Ρεάλ μετά από 144 ημέρες
Πάφος v Ανόρθωση |1-3| & ΑΠΟΕΛ v Ολυμπιακός | 2-1 | – Στιγμιότυπα (Cablenet)