ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΜΑΡΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!

Προκλητικός ήταν ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (26/7) με τον Απόλλωνα στη Βοσνία. Ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ ανέφερε ότι ο Απόλλωνας έχει ένα πλούσιο ιδιοκτήτη στον οποίο ανήκει η μισή Λεμεσός, ενώ κλείνοντας τόνισε ότι οι Κύπριοι δεν ξέρουν που έρχονται.

Απόσπασμα δηλώσεων

«Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στο αυριανό παιχνίδι. Εδώ ήρθε ένας σοβαρός αντίπαλος, στον οποίο έπαιξα τρία καλά χρόνια της καριέρας μου. Κέρδισα τίτλους με αυτή την ομάδα, ενώ ήμουν για δύο σεζόν προπονητής και έχω συνδεθεί με καλές αναμνήσεις. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο με ένα πλούσιο ιδιοκτήτη, στον οποίο ανήκει η μισή Λεμεσός.

Τις τελευταίες τρεις ή τέσσερις σεζόν έπαιξαν στους ομίλους, και έπαιξαν εξαιρετικά. Έχουν φανατικό κοινό που θα είναι αύριο εδώ όμως από την άλλη δεν θα υπάρχουν συναισθήματα, πάμε εκεί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω στους παίκτες μου.

Είμαστε σίγουρα καλύτεροι από ότι ήμασταν πριν μια βδομάδα. Περιμένω από τους οπαδούς μας να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας για να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στον αυριανό μας αντίπαλο. Οι Κύπριοι δεν γνωρίζουν που έρχονται” πρόσθεσε ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ.