BASKET Γυναικών

RoboMarkets ΑΕΛ – HBA Helsinki: Ώρα για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη!»

Τηλεοπτική μετάδοση από την Cytavision, Livestreaming από την Fiba, μία πραγωγή της UnitrustMedia Network.

RoboMarkets ΑΕΛ – HBA Helsinki: Για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στη Λεμεσό

Στη μάχη του EuroCup Women 2026-27 επιστρέφει η RoboMarkets ΑΕΛ, η οποία την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου δίνει την τρίτη της αναμέτρηση στη φάση των ομίλων, υποδεχόμενη την HBA Helsinki στο «Σπύρος Κυπριανού».

Οι «γαλαζοκίτρινες» της Λεμεσού συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η RoboMarkets ΑΕΛ έχει πλέον μπροστά της την ομάδα από τη Φινλανδία, σε ένα παιχνίδι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια του ομίλου.

Η κυπριακή ομάδα έχει ήδη πάρει πολύτιμες εμπειρίες από τις πρώτες της ευρωπαϊκές εμφανίσεις και απέναντι στην HBA Helsinki θα επιδιώξει να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στη γαλλική Charnay έδειξε ότι η ΑΕΛ μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες με σημαντικές ευρωπαϊκές παραστάσεις. Πλέον, το ζητούμενο είναι να μετατρέψει την καλή παρουσία σε αποτέλεσμα.

Στόχος η πρώτη νίκη

Απέναντι στην HBA Helsinki, η RoboMarkets ΑΕΛ καλείται να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της, να περιορίσει τα εύκολα καλάθια της αντιπάλου και να εκμεταλλευτεί την παρουσία της στη ρακέτα και το περιφερειακό της παιχνίδι.

Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι και η παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ, σε ακόμη μία ευρωπαϊκή βραδιά για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Το παιχνίδι αποτελεί την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EuroCup Women και μια νέα ευκαιρία για τις «γαλαζοκίτρινες» να γράψουν ακόμη μία σελίδα στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

RoboMarkets ΑΕΛ – HBA Helsinki

📅 Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026
🏆 EuroCup Women 2026-27 – 3η αγωνιστική
📍 «Σπύρος Κυπριανού», Λεμεσός

Η RoboMarkets ΑΕΛ μπαίνει ξανά στο ευρωπαϊκό παρκέ. Αυτή τη φορά με ξεκάθαρο στόχο: την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.